Har igen igen hygget med Mette og bagt napoleonshatte :-)

Category: Bagning  One Comment

Banankage:

6 æg

340 gr  sukker

4 tsk vaniliesukker

250 gr mel

2 tsk bagepulver

200 gr rasppolie/smør

5 most banan

200 gr chokolade

Her er nok til en bradepande, chokoladen kommer ovenpå kagen iden den stilles i ovnen ;-)

Category: Bagning  Comments off

Jeg har en veninde der hedder Mette, som viste mig første gang hvordan hun bagte hindbærsnitter, det var en rigtig hyggelig dag og nogle gode snitter blev det til ;-)

Opskrift:

500 gr. margarine.

400 gr. sukker

800 gr. mel

2 æg

2 tsk vaniliesukker

1 tsk bagepulver

ca 5-600 gr. hindbærsyltetøj

Margarinen æltes ud i alle ingredienserne, og dejen deles i to dele og stilles i køleskabet en halv time. Hvis dejen er for klistret så brug endelig mere mel ;-)

De to dele rulles ud imellem to stykker bagepapir og ligges skifte vis dej, hindbærsyltetøj og dej i bradepanden. Dejen lukkes i kanterne med en gaffel, så syltetøjet ikke kommer op af siderne, og der stikkes små huller i dejen ovenpå med en gaffel ikke igennem dejen men halvvejs så dejen ikke bobler op når den er i ovnen. God bagelyst ;-)

Category: Bagning  6 Comments

Velkommen til min nye bagnings site, hvor jeg vil skrive om mine bagnings projekter og tips.

Category: Generelt  Comments off